Най-добрият ни тенисист Григор Димитров сподели след победата над Джон Милман

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров сподели след победата над Джон Милман
Коментари Харесай

Григор: Просто се опитах да играя по-добре от миналата година

 Григор Димитров се класира за 1/4-финалите в Бризбън
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров показа след успеха над Джон Милман (6:3, 6:4) на шампионата в Бризбън, че чака сложен мач против противника си в 1/4-финалите в конкуренцията Кей Нишикори.

Хасковлията не спести положителните си думи и по адрес на австралиеца, с който игра и предходната година. Тогава той избави два мачбола и завоюва след повече от два часа и половина игра.

" Спомням си какво се случи предходната година. Мислех си за това в последните дни и знаех по какъв начин би трябвало да играя против него. Просто се пробвах да играя по-добре от предходната година.

Изпитвам огромно почитание към него. Той е необикновен войник, както видяхме още веднъж през днешния ден, изключително във втория сет. Но съумях да запазя успокоение през целия мач, изключително при 4:4.



В момента бих желал да се концентрирам върху това, което се случва от моята страна на мрежата. Нишикори е в мощна форма, чака ме сложен мач ", сподели Димитров.

Японецът, който е номер 9 в международната класация, има четири победи в пет мача против Григор. Срещата ще бъде повтаряне на финала на шампионата от 2017 година, когато българинът завоюва купата.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР